Over ons

Ons team

Ontmoet onze specialisten

Over Mariska Volkerink

Wellton Care is opgericht door Mariska Volkerink

Mariska Volkerink was advocaat totdat zij in een burn-out terecht kwam. In plaats van de nodige rust te nemen, is zij gaan vechten om zo snel mogelijk terug te keren naar het bekende. Haar vechtersmentaliteit, die haar overigens ook ver had gebracht, kwam haar nu duur te staan. Wat al ingestort was, stortte nog verder in.

Mariska maakte toen kennis met de positieve psychologie van de Acceptatie- en Commitmenttherapie. Deze therapie helpt je om te stoppen met strijden, helpt je om in contact te komen met dat wat je echt belangrijk vindt, daarnaar te handelen en om daar vervolgens ook ten volle naar te leven.

Het is deze positieve therapie die Mariska uiteindelijk het roer heeft doen omgooien. Zij heeft zich omgeschoold tot counselor en heeft zich vervolgens gespecialiseerd in verslavingskunde en gezins- en familiecounseling.

Mariska zet haar positiviteit, haar ervaring en kennis in om cliënten te helpen hun patronen en gewoonten, waar zij niet langer iets aan hebben, te doorbreken. Om samen te kijken naar hun keuzes en mogelijkheden en hen in contact te doen komen met datgene wat er echt toe doet. Zij helpt cliënten zich te laten herinneren wie ze echt zijn.

Over Jeroen Otter
Wellton Care werkt samen met Jeroen Otter

Jeroen Otter heeft jarenlang geworsteld met een alcoholverslaving. Jeroen weet hoe het is om overmand te worden door eenzaamheid en welke vernietigende kracht een verslaving heeft. Inmiddels heeft Jeroen zijn leven weer op een positieve en zinvolle manier ingericht.

Jeroen ziet het als “een roeping” om mensen met een verslaving te helpen om een nuchter en beter leven te bereiken, blijvend bevrijd te raken van de eenzaamheid en uitzichtloosheid. Als geen ander weet hij dat gezien en gehoord worden daarbij essentieel is.

Jeroen is verslavingscoach en stelt graag zijn ervaringen beschikbaar aan mensen die net gestopt zijn met hun verslaving maar deze weg (nog) niet volledig alleen willen afleggen. Dat is ook niet nodig. Nuchter blijven moet je zelf doen, maar dat hoeft niet alleen.

Over Roel Kleintjens

Wellton Care werkt samen met Roel Kleintjens

Roel Kleintjens is ervaringsdeskundig als het gaat om depressie en verslaving.

Roel heeft persoonlijk ervaren hoe ondraaglijk en eenzaam leven met verslaving en depressie kunnen zijn. Hij heeft ook ervaren dat je er niet alleen voor hoeft te staan.

Roel is verslavingscoach. Hij heeft de opleiding verslavingskunde gevolgd, de opleiding als herstelcoach en deelt zijn ervaringen als re-integratiecoach na verslaving.

Voor Roel is het verzorgen van een veilige, betrouwbare en stimulerende omgeving de belangrijkste eerste voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

Roel wil vertrouwen opbouwen en iedereen op zijn of haar gemak laten voelen door zonder oordeel te luisteren, door echt te begrijpen en mee te voelen en mee te denken.

Vanuit een open, eerlijke en kwetsbare relatie wil hij samen met jou werken aan nieuwe vaardigheden, inzichten in gedrag onderzoeken en waar gewenst of nodig, werken aan verandering.

Samen met jou wil Roel kijken waar moeilijkheden en mogelijkheden liggen, om zo stappen te zetten naar een nieuw en voller leven.

Wat cliënten zeggen over ons


“Langs deze weg wil ik nog even de complimenten geven voor de hulp en ondersteuning van mijn problemen, deze waren verslaving slaapmiddelen depressie en overmatig alcoholgebruik. Een normaal, en fijn leven was er niet echt meer maar door de hulp van Mariska en Jeroen ben ik eerst door een wat zware periode gegaan en nu is alles in balans zonder slaapmedicatie, depressie en overmatig drinken. Jullie hebben helder in kaart gebracht wat te doe en mij daar zeer goede ondersteuning mee gegeven. Enorm bedankt.” M.

“Mariska is een ervaringsdeskundige zoals er maar weinig bestaan. Haar warmte, begrip en vermogen om te luisteren vormen de basis van de persoonlijke begeleiding die zij biedt. Mariska is betrouwbaar en haar begeleiding heeft mij door moeilijke tijden heen geholpen. Daarnaast heeft Mariska een speciale gave om anderen te helpen zichzelf terug te vinden. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Haar impact op mijn leven is onmiskenbaar en ik kan haar niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar innerlijke groei en zelfontdekking.” F.

“Ik heb Mariska als een fijn persoon ervaren. Ze heeft goed in kaart gebracht waar naar te kijken en hoe ik mezelf een plaats geef in mijn relatie met mijn man. Daar hebben mijn man en ik tot de dag van vandaag nog profijt van.” J.

“Ik heb Mariska leren kennen als een persoon waarbij je je begrepen voelt. Vanwege mijn ex verslaving heb ik nu handvaten gekregen waar ik de dag, week en maand doorkom. Ze heeft me laten begrijpen wat ik deed waarom ik het deed. Ook vergeet ze niet in het proces mijn partner mee te nemen.” E.